Otsing mõõtude järgi
Rehvid Berlin Tires auto

Rehv Berlin Tires

BERLIN Tires on Saksa uus ülisuure jõudlusega rehvide kaubamärk, mis kuulub ettevõttele Berlin Tires Europe GmbH.
Rahvusvahelise ulatusega ettevõtte peakorter asub Saksamaa pealinnas Berliinis.
BERLIN Tires pakub laia valikut kvaliteetseid tooteid väga erinevateks rakendusteks.
Rehvid on mõeldud kõrgklassi sõidukitele. Rehvidel on kvaliteedigarantii ja need on 100% Saksa päritolu. See annab teile kindluse, et saate laitmatu kvaliteediga toote õiglase hinna eest.
Nimi BERLIN Tires on õigustatud valik, sest ükski teine linn ei kehasta Saksamaad nii hästi kui selle pealinn, olles korraga nii poliitilise võimu keskus kui ka vabaduse ja ilu sümbol.
Nii soovivad ka nõudlikud sõidukiomanikud, et rehvides oleks ühendatud sõiduvõimsus ja esteetiline täiuslikkus.

Kaubamärgi BERLIN Tires tooted on maailma rehviturul tuntud oma kõrge kvaliteedi poolest. Tänu uusimale tootmistehnoloogiale, mis pärineb Tööstus 4.0 kontseptsioonist, on kaubamärgi insenerid välja töötanud uued kummisegud ja erirehvide profiilid, mis võrreldes konkurentide toodetega ei tekita mitte ainult vähem müra vaid on ka parema teelpüsivusega (nii kuival kui märjal teekattel). Ühes ja samas tootes on koos kõik erakordsed omadused taskukohase hinna eest – veel üks positiivne joon, mille poolest BERLINi rehvid silma paistavad.

Tihti küsitakse, miks on mõnel rehvikaubamärgil pealinna nimi. Tuletame meelde, et BERLINi rehvide tootjad mõtlesid sellele kaua ja jõudsid järeldusele, et rahvusvaheline atmosfäär, kõrgtehnoloogia, kultuuriline mitmekesisus, loovus, kiirus ja aeglus, ilu, kaasaegsus ja traditsioonid on kõik väärtused, mis ei eksisteeri kuskil mujal paremini käsikäes kui Saksamaa pealinnas. Berliini peetakse kogu maailmas multikultuurseks ja tehnoloogia poolest tipptasemel linnaks. See on ainulaadse eluviisiga linn, kus käib lakkamatu vilgas elu ja valitseb tohutu mitmekesisus. Selle linna tehnoloogiline avangardism, eluvaist ja loominguline tunnetus ning katkematu aktiivsus kajastuvad ka kaubamärgi BERLIN Tires toodetes. See ongi põhjus, miks nende uute kõrgklassi toodete, mis on valmistatud sportlikele juhtidele, kelle jaoks on tähtis kvaliteet mõistliku hinna eest, nimi on inspireeritud Saksamaa pealinnast.

BERLIN Tiresi insenerid on pühendunud rehvide arengule ja soovivad pakkuda oma ostjatele kvaliteetseid uue põlvkonna tooteid taskukohaste hindadega. Tänasel päeval ei piisa enam sellest, kui auto on prestiižne ja sportlik, vaid vaja on ka niisugustele sõidukitele kohandatud rehve. Ning teisest küljest ei peaks keegi ilma jääma kvaliteetsetest rehvidest, mis pakuvad maksimaalset sõidumugavust ja kõrgeima taseme turvalisust. Kõigi nende omaduste arendamine on äärmiselt keeruline ülesanne, ent BERLIN Tiresi insenerid on kõigele vaatamata sellega suurepäraselt hakkama saanud. Nad suutsid täita ka kõik nõuded, mis nad endale esitasid. Isegi kvaliteetse ja taskukohase hinnaga toote eesmärgi suutsid nad saavutada.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Rehvid kaubik / furgoon

Universaal
LiveChat
Whatsapp Messenger