Otsing mõõtude järgi
Rehvid Compasal auto

Rehv Compasal

Qingdao Compasal Tire Co, põhinedes Shandongi provintsis Weifangis asuvale rehvitootjale Haohua, tegeleb kaubamärgi COMPASAL rehvide arendamise ja müügi eest kogu maailmas 100% ainuõiguse alusel. Ettevõte on peamiselt spetsialiseerunud igat tüüpi radiaalrehvide väljatöötamisele ja turustamisele, olgu nendeks siis sõiduautode, linnamaasturite, kerg- või raskeveokite, bussidele ja muude sõidukite rehvid.

Omades suurt populaarsust nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel turul, on Compasal üks juhtivaid Hiina kaubamärke. Kaubamärgil COMPASAL on lai valik PCR-, LTR-, A/T-, H/T-, M/T-, VAN- ja TBR- rehve. Kõik mudelid on välja töötatud andeka teadus- ja arendusmeeskonna poolt ning vastavad uusimatele turunõuetele.

Compasali rehvid vastavad kogu maailmas tunnustatud kvaliteedistandarditele, nagu DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO 9001, ISO/TS 16949 jne. Kõik rehvid on toodetud esmaklassiliste seadmete abil range kvaliteedikontrollsüsteemi tingimustes, mis tagab kvaliteedi stabiilsuse.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Universaal

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

LiveChat
Whatsapp Messenger