Otsing mõõtude järgi
Rehvid CST auto

Rehv CST

Kaubamärgi CST rehvid toob teieni Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Enam kui 20 000 töötajaga Cheng Shin Tire on maailma suurim jalgrattarehvide tootja ning pakub tooteid ka paljudes muudes kategooriates.

CST kaubamärki turustatakse enam kui 150 riigis ja see hõlmab väga erinevaid turusektoreid. CST toodete hulka kuuluvad jalgrataste, mootorrataste ja mootorjalgrataste, maastikusõidukite, autode, veoautode, kahveltõstukite, põllutöömasinate, murutraktorite ja aiatöömasinate rehvid ja sisekummid.

Hiinas Xiamenis asuvates kolmest tehasest koosnevates tööstusrajatistes toodab CST uhkusega maailmatasemel varustust, kasutades innovatiivset tehnoloogiat ja pöörates erilist tähelepanu kvaliteedile, tarnimisele ja klientide rahulolule. CST järgib kõige rangemaid rahvusvahelisi standardeid. Ettevõte on omandanud mitmeid sertifikaate ja saanud auhindu, nende hulgas USA transpordiministeeriumi DOT-sertifikaat, ISO 9001, E-Mark, TS 16949 ja kuulus China Brandi auhind.

Oma esmaklassilise tootmisprotsessi ja ülitõhusa logistikaga seab CST rehvitööstuses lati väga kõrgele. Kvaliteet, eetilisus ja teenused pole CST jaoks pelgalt sõnad, vaid ettevõtte põhiväärtused alates tippjuhtkonnast kuni kõige madalama astme töötajani ning kaugemalegi.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

LiveChat
Whatsapp Messenger