Otsing mõõtude järgi
Rehvid Double Coin auto

Rehv Double Coin

Hiinas on münt (inglise keeles „coin“) õnne sümbol. Oma esimese diagonaalrehvi valmimisega 1934. aastal soovis Double Coin pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid, mida nad hea meelega kasutaksid.
Nimi Double Coin (kahepoolne münt) on teatud mõttes südamesoov ja igale kliendile antud edu lubadus. Alates ajast, kui Ameerika Ühendriikides müüdi esimesed TBR-rehvid 1992. aastal, on ettevõtte eesmärk olnud pakkuda klientidele suuremat lisandväärtust, kui nad oodata oskavad. Mis tähendab, et neile pakutakse konkurentsivõimeliste hindadega enamat kui vaid kvaliteetseid TBR- ja OTR-rehve. See seisneb võimalikult kõrgetasemelise teeninduse ja toe pakkumises, et klient saaks parima ostukogemuse.
. Kohe oma tegevuse alguses tõusis Double Coin Hiina rehvitootjate seas konkurentsituks liidriks. Alates Hiinas toodetud esimesest veoki radiaalrehvist kuni esimese kontrollitud EPA SmartWay® rehvini on Double Coin olnud teerajajaks teistele Hiina tootjatele täiustatud tehnoloogiate kasutamisel paremate rehvide valmistamiseks. 1989. aastal sõlmis Double Coin partnerluslepingu Firestone Tire'iga ilma sisekummita rehvikarkassi tehnoloogia kasutamiseks, mis parandab rehvi vastupidavust ja jõudlust.
Aastatel 2001 ja 2011 sõlmis Double Coin Micheliniga lepingu ühisettevõtluseks. Double Coin on osalenud ka ühistes tehnoloogiaprojektides teiste suurettevõtetega, eelkõige Beakartiga teraskaablite, Chevroniga süsiniktahma ja sünteetilise kummi ning Huayi Groupiga naftakeemiatoodete tootmiseks. Need tehnoloogilised investeeringud on integreeritud kvaliteetsete TBR- ja OTR-rehvide tootmisse.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Talv
Universaal

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

Suvi
Universaal
LiveChat
Whatsapp Messenger