Otsing mõõtude järgi
Rehvid Goodyear auto

Rehv Goodyear

Goodyear on üle sajandi pikkuse kogemusega rehvitootja, kes käsitleb suurepäraselt rehvide tootmise alast kõrgtehnoloogiat. Temalt pärinevad ka mitmed sektoris toimunud suured uuendused. Näiteks rehv OptiGrip vähendab peatumisteekonda 20% võrra, EfficientGrip vähendab hõõrdejõudu 13% võrra ja talverehv UltraGrip Performance 2 vähendab jääl peatumisteekonda 13% võrra. Goodyeari püüdlustes on kesksel kohal innovatsioon. Tänu motiveeritud ja pädevatele inseneridele on kaubamärgi teadus- ja arendusosakond eriti võimekas ning lisaks on neil ligipääs märkimisväärsetele vahenditele. Kõik Goodyeari rehvid on pika teadusliku ja tehnoloogiaalase uurimistöö vili, mille eesmärk on tagada teile parim kvaliteet.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

Margi Goodyear tehnoloogiad

Aktiivne CornerGrip

Aktiivne CornerGrip
Koos Active CornerGrip tehnoloogiaga tagab see võidusõidumaailmast pärit kummisegu suurepärase haarduvuse ja veojõu. Tänu spetsiaalselt SUV-i kaalule kohandatud rehvile on see sünonüümiks dünaamilisele sõidule.

SealTech

SealTech
SealTech tehnoloogia võimaldab parandada kuni 5 mm läbimõõduga rehvipurunemisi veeremispinnal. Seega pole enam vaja rehvi kiiresti vahetada, kuna see seade võimaldab sõitmist jätkata.

Kütusesäästlik

Kütusesäästlik
EfficientGrip esitleb innovaatilist kummisegu ja kerget tootmist, mis tähendab, et see vajab vähem energiat. Kombineerituna FuelSaving Technology'ga aitab see säästa kütust ja vähendada selle tarbimist ning CO2 heitkoguseid.

VaikneArmor

VaikneArmor
Goodyear SilentArmor tehnoloogia tagab turvalise sõidu rasketes tingimustes tänu oma tugevdatud külgedele, mis parandavad lõike- ja punktsioonikindlust.

Impulsi kontrolli ühend

Impulsi kontrolli ühend
Suurem kogus ränidioksiidi on lisatud kummisegusse.
Pidurdusmaa on lühem nii kuival kui märjal teekattel.

AktiivnePidurdamine

AktiivnePidurdamine
ActiveBraking-tehnoloogiaga suureneb maapinnaga kokkupuute pind ja pidurdamine paraneb. Selle protsessiga varustatud rehv Eagle F1 Asymmetric 2 näitab palju paremaid tulemusi kui selle turul juhtivad konkurendid, pidurdusmaa on märgadel teedel kolm meetrit lühem ja kuivadel teedel kaks meetrit lühem.

Optimaalse Jõudlusega Muster

Optimaalse Jõudlusega Muster
Tread Optimal Performance tehnoloogia võimaldab jälgida rehvi kulumist ja seda paremini kontrollida.

3D BIS tehnoloogia®

3D BIS tehnoloogia®
Goodyear 3D BIS Technology® abil on pidurdusteekonnad lühemad ja talvise jõudlusega suurepärased.

Adaptive SipeGrip

Adaptive SipeGrip
UltraGrip Performance 2 tehnoloogia võimaldab saada suurepäraseid tulemusi, eriti talvel. See sisaldab kummisegu, mis suudab säilitada hea haarduvuse väga külma ilmaga. Selle saehambakujulised sooned tagavad hea veojõu mägedes ja kvaliteetse kiirenduse. Koos Adaptive SipeGrip tehnoloogiaga suurendab see seade haarduvust ja parandab pidurdamist tihedalt kokku pressitud lume ja jäätel.

Võimupadi

Võimupadi
Karkass ja veerepind on stabiilselt seotud.
Äärmiselt täpne sõitmine kuival teel.

ActiveGrip

ActiveGrip
Tehnoloogia ActiveGrip tagab rehvi rõhu ühtlase jaotumise, optimeeritud jõudluse ja parema juhitavuse.

SmartWear

SmartWear
Tänu oma uutele kummisegudele ja soonedele, mis ilmnevad järk-järgult kulumise käigus, pakub SmartWear tehnoloogia rehvile paremat vastupidavust ja suuremat vastupidavust.

MultiControl Ice

MultiControl Ice
Suurem haarduvus ja parem juhitavus jäätel on saavutatud tänu MultiControl Ice tehnoloogiale, mis pakub optimeeritud naastude kontakti maapinnaga.

Kulumiskontroll

Kulumiskontroll
Lühemad pidurdusmaad märjal teekattel ja väiksem kütusekulu on tagatud WearControl Technology seadmega.

SoundComfort tehnoloogia

SoundComfort tehnoloogia
Rehvi siseseina katmine polüuretaanvahuga, SoundComfort tehnoloogia pakub kuni 50% heli vähendamist salongis. Rehvi jõudlus säilitab sarnase kvaliteedi.
LiveChat
Whatsapp Messenger