225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S - Muuda

Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S

Kategooria : Sõiduauto universaal
B C B 71 dB
4.5 /5 (78 hinnang)
Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S
Goodyear 225/50 R17 98V XL
71
Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V XL, AO, MFS, M+S
B C B 71 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 148,89

Omadused

Tootja Goodyear
Mudel Vector 4Seasons
Mõõt 225/50 R17 98V
Muuda seda mõõtu
Eripära XL, AO, MFS, M+S
Euroopa hinded
B C B 71 dB
Kategooria
Sõiduauto universaal
Hinnang
4.5 /5 (78 hinnang)

Kirjeldus

Goodyear Vector 4Seasons 225/50 R17 98V (XL, AO, MFS, M+S) on võimekas universaalrehv. Tänu innovaatilisele litsentseeritud "Weather Reactive", tehnoloogiale, tagab rehv kõrge sooritusvõime kõigis ilmastikutingimustes. Optimaalne tulemuslikkus vihmastes tingimustes. Pikk tööiga. Hea haarduvus lumel ja jääl.

Kirjeldus
hinnang
Paigaldamine

Ilmastikule Reageeriv SmartTRED

Ilmastikule Reageeriv SmartTRED
Vector 4Seasons SUV on varustatud Goodyeari Weather Reactive SmartTRED tehnoloogiaga, mis annab sellele erakordsed jõudlused olenemata ilmastikutingimustest. Erinevad rehvi mustri tsoonid võimaldavad tal kohaneda kõigi aastaaegadega. See on eriti sertifitseeritud talviseks sõiduks, nagu näitab lumehelbe sümbol.

Haardumine kõigis sõidutingimustes

Nelja aastaaja ühend võimaldab optimaalset käitumist nii suvel kui talvel. Rehv Vector 4Seasons sisaldab suurt tihedust kolmemõõtmelisi lamelle, mis võimaldavad tal ületada konkurentsi tänu paremale haarduvusele lumel ja jääl. * Sellel on lumehelbe märk, mis sümboliseerib, et talvine sõitmine on selle rehvi kujundamise eesmärk.

Parem kontroll nii kuival kui märjal

Vihma- või lumega kontroll. Rehv Vector 4Seasons on iseloomulik oma väiksema kalduvusega vesiliuglemisele ja 11% lühematele pidurdusteekondadele jäisel pinnal.* Kuival teel säilitab see eeskujuliku juhitavuse, mis on jäikade plokkide tulemus, tagades stabiilsuse suurendamise kurvides või suuna muutmisel.

Keskkonna austamine

Iseloomustatud kerge veeretakistusega, mis mõjutab sõiduki energiatarbimist alandavalt, on rehv Vector 4Seasons võimeline saavutama suure läbisõidu, tänu nelja aastaaja kummisegule ja lamedale profiilile, mis jaotab rõhu ühtlaselt.

Suurepärased tulemused aastaringselt

Rehv Vector 4Seasons suudab kohaneda kõigi ilmastikutingimustega ja tagab eeskujuliku käitumise igal aastaajal, tänu Goodyeari Météo Reactive tehnoloogiale. SmartTRED tehnoloogia määratleb mitmesugused tsoonid rehvi mustris, mis võimaldab kohaneda erinevate teeoludega.
LiveChat
Whatsapp Messenger