Otsing mõõtude järgi
Rehvid Hankook auto

Rehv Hankook

1941. aastal asutatud Hankook on üks suurimaid rehvitootjaid maailmas. Hankook pakub laias valikus rehve sõiduautodele, kaubikutele, maasturitele, bussidele ja veoautodele 185 riigis. Hankook on käibe poolest suuruselt seitsmes rehvitootja. Korea ettevõte Hankook tegeleb sügavuti teadus- ja arendustegevusega, et pakkuda parima kvaliteediga rehve.
Hankookil on üle 14 000 töötaja neljas piirkondlikus peakontoris, üle 20 tütarettevõtte välismaal ning viis teadus- ja arenduskeskust üle maailma. 70% Hankooki tuludest pärineb välisturgudelt.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

Margi Hankook tehnoloogiad

Tehnoloogia tipptasemel tööstus

Tehnoloogia tipptasemel tööstus
Hankook panustab palju uurimis- ja arendustegevusse, et pakkuda üha paremaid rehve. Oma teadmiste kaitsmiseks on bränd Lõuna-Koreas registreerinud üle 1 000 patendi ja üle 140 kogu maailmas.

Algne varustus paljudel tootjatel

Algne varustus paljudel tootjatel
Hankooki rehvid on algupäraselt paigaldatud paljude tootjate mudelitele, näidates sellega oma usaldust ja tunnustust brändi vastu.

Ülemaailmne edu

Ülemaailmne edu
Hankooki rehvid on universaalsed ja neid müüakse miljonites üle kogu maailma. Nende kvaliteedi/hinna suhe ja jõudlus teevad kliendi jaoks vahet.
LiveChat
Whatsapp Messenger