205/55 R16 94V XL, 3PMSF - Muuda

Nokian Seasonproof 205/55 R16 94V XL, 3PMSF

Kategooria : Sõiduauto universaal
C B A 69 dB
4.0 /5 (123 hinnang)
Nokian Seasonproof 205/55 R16 94V XL, 3PMSF
Nokian 205/55 R16 94V XL
69
Nokian Seasonproof 205/55 R16 94V XL, 3PMSF
C B A 69 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 99,89

Omadused

Tootja Nokian
Mudel Seasonproof
Mõõt 205/55 R16 94V
Muuda seda mõõtu
Eripära XL, 3PMSF
Euroopa hinded
C B A 69 dB
Kategooria
Sõiduauto universaal
Hinnang
4.0 /5 (123 hinnang)

Kirjeldus

Näidates väga head vastupidavust, optimaalset jõudlust ja madalat veeretakistust, et olla kütusesäästlik ja keskkonnasõbralik, tagab rehv Nokian Seasonproof oma juhile aastaringselt täiusliku turvalisuse, eriti lumistel teedel ja vihmastes tingimustes.

Kirjeldus
hinnang
Paigaldamine

Parim haardumine lumel

Parim haardumine lumel
Varustatud lumeküüntega, mis asuvad veeremisrööpa plokkide vahel, tagab see talverehv võimsa haarduvuse ja stabiilse sõidutunde.
Efektiivselt lumistele pindadele kinnituvad küünised suurendavad turvalisust nii lumes kui ka igat tüüpi pehmel pinnasel, kiirendamisel ja pidurdamisel.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Kombineerides kolme innovaatilist tehnilist omadust lamellide, rehvimustri ja kummisegu kujundamisel, võimaldab Season Sense kontseptsioon saavutada aastaringseid jõudlusnäitajaid ja lõplikku turvalisust lumes ja vihmas. Oleme tootnud kohandatud multifunktsionaalseid lamelle ja suunavaid skulptuure ning uus "kõikide aastaaegade" rehvimustri soon võib drenaažida vett ja muda, samal ajal kui uus ränirikas kummisegu pakub suurepärast vastupidavust, head haardumist märjal pinnal ja madalat veeretakistust, muutes selle kasutamise märjal ja mudasel pinnal lihtsaks.

Täiustatud haarduvus ja kontroll

Täiustatud haarduvus ja kontroll
Uus rehvimuster ja keskosa, mis on ühendatud rehvi plokkidega, tagab parendatud jõudluse suvel ning kuival või märjal teel pidurdamisel, lühemad pidurdusteekonnad, suurema turvalisuse kurvides tänu optimeeritud haarduvusele ja edasijõudnud kontrollile ning optimaalse jõudluse olenemata ilmastikutingimustest.

Rehvi kulumise indikaator

Rehvi kulumise indikaator
Varustatud kulumisnäidikuga (DSI), mis võimaldab juhil teada, millal ta peab oma rehvi vahetama, tagab Nokian Seasonproof turvalise talvise sõidu. Kulumisnäidik kuvab järelejäänud turvisesügavust millimeetrites, numbrid kustuvad järk-järgult, kui rehv kulub. Ideaalse turvalisuse tagamiseks talvel peaks soonde sügavus olema ideaalis 4 kuni 5 millimeetrit ja kui lumehelves kaob, on aeg rehv vahetada turvaliseks sõiduks.
LiveChat
Whatsapp Messenger