195/55 R16 91H XL, 3PMSF - Muuda

Nokian WR D4 195/55 R16 91H XL, 3PMSF

Kategooria : Sõiduauto talv
C B A 69 dB
4.0 /5 (429 hinnang)
Nokian WR D4 195/55 R16 91H XL, 3PMSF
Nokian 195/55 R16 91H XL
69
Nokian WR D4 195/55 R16 91H XL, 3PMSF
C B A 69 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 198,49

Omadused

Tootja Nokian
Mudel WR D4
Mõõt 195/55 R16 91H
Muuda seda mõõtu
Eripära XL, 3PMSF
Euroopa hinded
C B A 69 dB
Kategooria
Sõiduauto talv
Hinnang
4.0 /5 (429 hinnang)

Kirjeldus

Nokian WR D4 195/55 R16 91H (XL, 3PMSF) rehvist on saanud orientiir talverehvide kategoorias. Teatud mõõtudes on rehv saanud märghaardumise eest hinde A. Talverehvi jaoks on tulemus märkimisväärne.

Kirjeldus
hinnang
Paigaldamine

Vaikne Külgseina Tehnoloogia

Vaikne Külgseina Tehnoloogia
Silent Sidewall Technology on süsteem, mis keskendub rehvi külje kindlale piirkonnale ja võimaldab purustada vibratsioone ja helisid, mida tekitab rullimisrada maapinnaga ühenduses olles. See tehnoloogia vähendab seega müra, muutes sõidu palju meeldivamaks.

JÄIGAD MANÖÖVERDAMISKIVID

JÄIGAD MANÖÖVERDAMISKIVID
Stiff Handling Blocks kummiplokid sisaldavad muljetavaldavaid skulptuure, mis optimeerivad haardumist ja kitsenevad üha rohkem õla suunas. See suurendab haardumist lumistel teedel ja sõidu täpsust. Võimas skulptuuri aktivaator on paigutatud õlaplokkide keskele. See võimaldab maksimeerida nende plaatide toimet kiirendamise ja aeglustamise faasides, st kui on hädavajalik, et saaksime tugineda veatu haardumisele.

DSI JA WSI NÄITAJAD

DSI JA WSI NÄITAJAD
Talvistes tingimustes sõitmine nõuab kõrgekvaliteedilisi rehve, et tagada täielik ohutus. Driving Safety Indicator on kulumisnäidik, mis asub rehvi mustril. See on Nokian Tyres'i uurimistöö tulemus ja suurendab ohutust külmal aastaajal. Winter Safety Indicator ehk WSI, mille sümboliks on lumehelves, on omakorda talvise ohutuse näidik. Keskmise osa numbrid näitavad peamise soone kõrgust, mis on väljendatud millimeetrites. Rehvi järkjärguline kulumine põhjustab numbrite järkjärgulist kadumist. WSI ei kao enne, kui soonede sügavus jõuab 4mm-ni, kuid kui lumehelves pole enam nähtav, tuleb kindlasti osta uued talverehvid, et tagada ohutus teedel.

OHTRIROHKE LUME KOMPRESSOR

OHTRIROHKE LUME KOMPRESSOR
Ebaühtlased kalded õlaklotside seintel seostuvad maapinnaga, võimaldades paremat haardumist nii kurvides kui ka sügavas lumes.

OPTIMEERITUD REHV NOKIAN

OPTIMEERITUD REHV NOKIAN
Uskumatud haardumis- ja juhitavusomadused on võimalikud, kuna iga plokk ja iga muster on spetsiifilise kujuga ja selgelt määratletud funktsiooniga.

SÕIDU TÄPSUS

SÕIDU TÄPSUS
Oluline ja tugev keskmine soon kaunistab rehvi keskosa. Selle lamellid ei kata kogu laiust, mis suurendab täpsust ja tugevdab juhitavuse kontrolli.

SLUSH BLOWER

SLUSH BLOWER
Tagumiste kummiplokkide kalle on mõeldud maksimaalseks vee ja muda äravooluks soonidest.

TWIN TRAC SILICA

TWIN TRAC SILICA
Nokian Twin Trac Silica on kummisegu, mis koosneb loomulikult looduslikust kummist, aga ka ränidioksiidist ja rapsiõlist. Osakeste originaalne jaotus tagab rehvile optimaalse haarduvuse lumel ja vihmas. See uuenduslik eesrindlik segu täiustab ka sõidustabiilsust ning reaktsiooni rehvi kulumisele. Kasutatud materjalide kvaliteet ja maht säilitavad rehvi suurepärased talvise haarduvuse omadused, isegi intensiivse temperatuuri muutuse või väga paljude kilomeetrite läbimise korral. Sõiduki kütusekulu väheneb märkimisväärselt, kuna veeretakistus väheneb drastiliselt.

PÕLETATUD SOONED

PÕLETATUD SOONED
Siledad sooned parandavad vee äravoolu lumena või mudana.

LUMESÕIDU JÕUDLUSKIVID

LUMESÕIDU JÕUDLUSKIVID
Keskne ribi mõlemal küljel on kummiplokid tiheda skulptuuriga, üks kahest lamellist hoiab vaheldumisi vasakul ja seejärel paremal. Kolmekaupa rühmitatud sillutuskivid on varustatud tugevdustega soonde põhjas. Need "Handling Supports" pakuvad suurenenud manööverdamisvõimet.
LiveChat
Whatsapp Messenger