Otsing mõõtude järgi
Rehvid Superia auto

Rehv Superia

Märgake erinevust ja nautige meeldivat sõitu kvaliteetsete Superia rehvidega. Kaasaegsed ja tipptehnoloogilise rehvid, mille on välja töötanud Euroopa ja Aasia insenerid, on turvalised, mugavad ja optimaalsete üldiste jõudlusnäitajatega. Rehvid vastavad rahvusvahelistele kvaliteedi- ja jõudlusstandarditele ning on sertifitseeritud vastavalt rahvusvahelistele eeskirjadele. Tänu kõrgetasemelistele teadus- ja arendusprogrammidele suudavad Superia rehvid vastata kõigi juhtide ja sõidukite praegustele ootustele rahvusvahelisel rehviturul.

Superia rehvid on väljatöötatud ja toodetud vastavalt Euroopa ja rahvusvahelistele standarditele: E-mark, S-mark, REACH-määrusele, M+S, 3PMSF (lumehelbe kujutis).

Sertifikaat E-mark tagab vastavuse Euroopa Liidu või rahvusvahelistele (ÜRO Euroopa Majanduskomisjoni) minimaalsetele standarditele mõõtmete, koormuse ja kiiruse osas. Mürataseme sertifikaat S-mark näitab, et rehvide müratase vastab Euroopa või rahvusvahelistele (ÜRO Euroopa Majanduskomisjoni) standarditele.

2007. aastal vastu võetud REACH-määrus (Euroopa parlamendi ja nõukogu määrus kemikaalide registreerimise, hindamise, autoriseerimise ja piiramise kohta) piirab nende kemikaalide kasutamist, millel on negatiivne mõju inimeste tervisele ja keskkonnale. M+S märgistus („pori ja lumi”) on tootjapoolne kinnitus, et kasutatud turvis ja materjal tagavad poris ja lumel parema juhitavuse kui tavarehvid. 3PMSF-määrusega (lumehelbe kujutis kolmetipulise mäe taustal) kehtestatakse lumerehvidele minimaalsed pidurdus- ja haardumisnõuded lumel.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

Universaal
LiveChat
Whatsapp Messenger