Otsing mõõtude järgi
Rehvid Viatti auto

Rehv Viatti

Viatti rehve toodetakse Saksa tehnoloogiale kehtestatud eeskirjade järgi.
Hinna poolest keskklassi kuuluvad Viatti rehvid on välja töötatud kooskõlas Euroopa kvaliteedistandarditega. Selles uues kaubamärgis on turvalisus ühendatud mugavusega. Rehve on korduvalt edukalt testitud ja neile on antud parim hinnang.

Viatti rehve toodetakse Saksa tehnoloogiale kehtestatud eeskirjade järgi. Erinevalt enamuse Euroopa kaubamärkide toodetest sobivad need suurepäraselt Venemaa liiklusoludega. Tootjad arvestasid kohalike iseärasustega juba toote varases arengustaadiumis, mille tulemuseks oli põhimõtteliselt uus toode, mis tagab erakordse sõidumugavuse iga ilmaga ja kõigis teeoludes. Rehvide parema saadavuse tagamiseks kogu riigis otsustati nende tootmine Venemaale viia. Projekti elluviimiseks valiti peamiseks tootmiskohaks rehvikompleksi PAO Tatnefti rajatised. Viatti rehvide tootmisliin on täielikult varustatud Saksamaa kõige kaasaegsemate seadmetega ning tootmisprotsess on peaaegu 100% automatiseeritud, mis välistab inimfaktori mõju.
Pärast kahe aasta pikkust ranget katsetamist erinevat tüüpi teedel Euroopas ja Venemaal esitleti Viatti rehve esimest korda ametlikult avalikkusele 2010. aasta augustis toimunud Moskva rahvusvahelisel autonäitusel.

Autorehvid

Rehvid kaubik / furgoon

LiveChat
Whatsapp Messenger