Otsing mõõtude järgi
Rehvid Windforce auto

Rehv Windforce

Ettevõte Windforce asub kaunis rannikulinnas Quigdaos. Windforce sai hea hoo sisse ja kasvas kiiresti. Alates 2013. aastast on Windforce'i müük pidevalt kasvanud, ületades 2016. aastal esimest korda 100 miljonit USA dollarit. Windforce’i täisvalikusse kuuluvad järgmist tüüpi rehvid: PCR, UHP, linnamaasturi rehvid, H/T, A/T, M/T, tarbesõidukite rehvid, A/S, talverehvid ja TBR. Tänu professionaalsele müügimeeskonnale, kes on esindatud erinevate edasimüüjate juures, on Windforce’i rehvid nüüd saadaval paljudes tunnustatud linnamaasturite kauplustes ja tuunimistöökodades enam kui 100 riigis üle maailma.

Püüeldes üha optimaalsema kvaliteedi poole, investeerib Windforce pidevalt teadus- ja arendustegevusse uute tooteseeriate väljatöötamiseks. Samuti on Windforce'i missioon pakkuda kvaliteetseid rehve ja teenuseid ning käia muutuva turunõudlusega paremini kaasas.

Aja jooksul on nad edasi arenenud ja laiendanud oma tegevust üha uute ettevõtmistega. Windforce'i rehvid on teie kõrval, et aidata teil edasi minna ja paremat tulevikku luua.

Enimmüüdud profiilid

Autorehvid

Universaal

Rehvid 4x4 / SUV

Rehvid kaubik / furgoon

LiveChat
Whatsapp Messenger