Otsing mõõtude järgi
Mootorrattarehvid Cheng Shin

Mootorrattarehvid Cheng Shin

Teie sõidukil on rattad? Kui nii, siis Cheng Shinil on just teile sobivad rehvid! 1967. aastal asutatud Taiwani ettevõte tootis kunagi ainult jalgrattarehve. Täna on ta maailmas suuruselt 9. rehvitootja. Cheng Shin Rubber (mis tegutseb mõnes piirkonnas nime alla Maxxis või CST) turustab rehve ligi 170 riigis ja omab kõigi peamiste rahvusvaheliste ohutus- ja tootmisstandardite sertifikaate. Omades tegutsemiskeskuseid rohkem kui tosinas riigis, pole Cheng Shini kvaliteetsed rehvid teist kunagi liiga kaugel.

Kõigile Cheng Shini tehastele kehtivad samad kontseptsiooni, innovatsiooni ja eetilisuse põhimõtted. Ettevõte on tootmisprotsesside valdkonnas oma tööstusharu etaloniks ja kasutab kõige kaasaegsemaid meetodeid, et toota häid rehve, mis võrduvad pikaajalise tõhususega. Cheng Shini rehvide valmistamisel kasutatakse spetsiaalselt välja töötatud kummiseguseid ja turvisemustreid, mis tagavad suurepärase haarduvuse olenemata maastikust ja sõidutingimustest. Erinevalt tavapäraste sõiduomaduste ja lühikese elueaga rehvidest, saate Cheng Shini rehvikomplekte nautida hooajast hooaega. Originaalvarustuse tootjana on Cheng Shin pälvinud maailma kõige tunnustatumate mootorrattatootjate usalduse ning valmistab rehve niisugustele suurtele nimedele nagu Honda, Kawasaki, Yamaha ja Suzuki. Seda teades saate muretult teele asuda.

Cheng Shin on viimase 15 aasta jooksul kiirelt kasvanud sedamööda, kuidas avalikkus on avastanud tema toodete tipptaseme, ning ettevõte jätkab uute tehaste avamist ja uute rehvitehnoloogiate väljatöötamist.

Enimmüüdud profiilid

Maantee / Sport

Motoroller

LiveChat
Whatsapp Messenger