Otsing mõõtude järgi
Mootorrattarehvid Mefo-Sport

Mootorrattarehvid Mefo-Sport

Juba 13-aastaselt sõitis ta krossimootorrattaga ja aasta hiljem osales oma esimesel võistlusel. Täna võistleb ta väga harva, ent on säilitanud oma spordikire: tema nimi on Joachim Liebl, MEFO Sport GmbH osanik.

Sellepärast teabki MEFO Sport täpselt, mis on see, mis neile konkurentidega võrreldes eelise annab. MEFO Spordi tähelepanu on suunatud detailidele.

MEFO Sport selgitab alati välja oma klientide individuaalsed vajadused ja soovid ning teeb kõik selleks, et need rahuldada. See MEFO Sporti motiveeribki!

Iga päev viivad kliendid MEFO Spordi tagasi oma juurte juurde, milleks on kirg mootorrataste vastu. Ja see on väga meeldiv tunne.

Kuna head nõuanded on selles spordis väga olulised, ei ole MEFO Spordil lõppkasutajatele mõeldud poodi. MEFO Sport usub, et olemasolev edasimüüjate võrgustik on hädavajalik nii eraklientide kui ka tootjate ja hulgimüüjate jaoks.

MEFO Spordil on oma tarnijatega ka üks ühine omadus: tagada oma toodete võimalikult kõrged kvaliteet. Kuna MEFO Sport ja tema tootjad on aastate jooksul üha paremaks saanud, on see püüdlus kvaliteedi poole olnud järjepidevusel ja usaldusel põhinevate partnerluste aluseks. MEFO Sport on loonud pikaajalised ärisuhted selliste ettevõtetega nagu Kenda, Heidenau, Shinko, Acerbis ja No Toil. „Tootjate perekonnaga” on liitunud ka uued tulijad, näiteks Ariete, Dirtboy ja Mechanix.

MEFO Sport kasutab oma paljude aastate jooksul kogunenud tehnilist oskusteavet ning importija ja hulgimüüja asjatundlikkust, et tagada oma klientidele parim hinna ja kvaliteedi suhe. MEFO Sport rakendab seda põhimõtet igas etapis.

MEFO Sport töötab käsikäes oma klientide ja tootjatega. Selle koostöö parim näide on toode Mefo Off Road Mousse, mille Mefo Offroad on välja töötanud ja valmistanud klientide spetsiifilistele vajadustele vastamiseks. Ettevõtted Mefo Offroad ja MEFO Sport GmbH teevad tihedat koostööd ülemaailmse müügi parimal võimalikul viisil edendamiseks.

Ainult nii saab MEFO Sport eristuda oma konkurentidest, kelle juhtlauseks on „Gaasipedaal olgu alati põhjas, sest kui pidurdate, siis kaotate.”

Enimmüüdud profiilid

Enduro

Cross / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger