Otsing mõõtude järgi

Mitas Custom Force

Kategooria : Custom
Mitas Custom Force ::dimension::
Alates 102,39

4.5 /5 (5 hinnang)
Vaata mõõte

Tasuta kohaletoimetamine Parim hind Laos saadaval

Mitas Custom Force on kõrge jõudlusega tee rehv, mis on mõeldud kohandatud mootorratastele. Sellel on võrreldamatu vastupidavus, stabiilsus ja sõidumugavus ning see on esteetiliselt meeldiv. See rehv on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis on ühendatud väga tugeva karkassiga, pakkudes suurepäraseid sõiduomadusi erinevatel kiirustel, igasuguse ilmaga ja kõikidel teekatetel.

Eriti suurt tähelepanu on pööratud disainiprotsessile, et tagada parimad pidurdus- ja manööverdamisomadused märjal teel. See rehv rahuldab täielikult juhte, ka pikkadel sõitudel koos reisijate ja täis pagasiruumiga.

Stiilse disainiga veerepind koosneb elegantsetest soonedest, mis meenutavad roomava madu kuju ja on tõeliste kohandatud mootorratta juhtide jaoks esmaklassiline valik.

Seda rehvimudelit on testitud kõige ekstreemsemates ja nõudlikumates tingimustes, mida on läbi viinud sõltumatu kolmas osapool nii Ameerika Ühendriikides kui ka paljudes Euroopa riikides, et tagada pidevalt kõrgeimad jõudlusnäitajad.

Mõõdud
hinnang
LiveChat
Whatsapp Messenger