Otsing mõõtude järgi

Mitas SportForce + EV

Kategooria : Maantee / Sport
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Alates 116,99

4.5 /5 (47 hinnang)
Vaata mõõte

Tasuta kohaletoimetamine Parim hind Laos saadaval

Mitas SportForce + EV on sportrehvid, mis on mõeldud roadsteritele, sportautodele ja supermootorratastele.
Uus "EV" versioon SPORT FORCE+ EVolution viib rehvide jõudluse uuele tasemele.
Võimaldades maksimaalset kontrolli äärmuslike kallutusnurkade korral, on SPORT FORCE+ EV varustatud mitmekomponendilise rullimispinnatehnoloogiaga ja täiesti uue komposiitmaterjaliga, mis tagab optimaalse haardumise kurvides ning parema kiirenduse ja pidurdamise kurvides.

Tugeva karkassi tehnoloogia hoiab karkassi jäikuse kõrgel isegi siis, kui rehv kulub, tagades seeläbi rehvi optimaalse jõudluse kogu selle elutsükli vältel.

Lõplik elementide analüüs: kasutades lõplike elementide analüüsi ja arvutisimulatsioone, arendatakse välja optimaalne rehvi struktuur, et saavutada kõrgeim haardumise tase, säilitades samas piisava jäikuse suurepärase stabiilsuse tagamiseks. br> Lõplike elementide analüüs tagab optimaalse rullimispinna, struktuuri ja materjali määratluse.

3D Optimum Groove tehnoloogia pakub optimaalset soonde suunda ja sügavust ning vähendab rullimispinna kummi ülekuumenemist.

«Optimized Steel Cord» tehnoloogia määratleb optimaalse 0° tugevduse struktuuri ja terasest trosside optimaalse paigutuse rehvi karkassis.
Lõpptulemus on täiuslikult tasakaalustatud rehv, mis tagab parima võimaliku kontakti rehvi ja tee vahel kõigis sõidutingimustes, sealhulgas järskudel nõlvadel ja suurtel kiirustel.
OSCT suudab täpselt määrata mugavuse ja jäikade alade asukoha karkassi sees.
Õige paigutuse korral on rehvi sportlikkus, mugavus või nende kahe kombinatsioon ideaalselt määratletud.

Mõõdud
hinnang
LiveChat
Whatsapp Messenger