195/60 R16 93V XL, 3PMSF - Muuda

Maxxis Premitra All Season AP3 195/60 R16 93V XL, 3PMSF

Kategooria : Sõiduauto universaal
C B B 70 dB
4.0 /5 (123 hinnang)
Maxxis Premitra All Season AP3 195/60 R16 93V XL, 3PMSF
Maxxis 195/60 R16 93V XL
70
Maxxis Premitra All Season AP3 195/60 R16 93V XL, 3PMSF
C B B 70 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine 48h/72h

Tükihind 75,89

Omadused

Tootja Maxxis
Mudel Premitra All Season AP3
Mõõt 195/60 R16 93V
Muuda seda mõõtu
Eripära XL, 3PMSF
Euroopa hinded
C B B 70 dB
Kategooria
Sõiduauto universaal
Hinnang
4.0 /5 (123 hinnang)

Kirjeldus

Maxxisi uus Premitra All Season AP3 jätkab järjepidevalt turul hästi sisse seatud toodete rida aastaringselt kasutatavate rehvide segmendis. Ligikaudu 15 aastat uurimistööd selles valdkonnas ja sellest saadud kogemused teevad sellest rehvist tehniliselt küpse toote. Innovatiivne, väga modernse stiiliga turvisemuster on vaid üks selle rehvi uudiseid. Uus kummisegu, millel on väga kõrge ränisisaldus turvises, pakub erakordset veeretakistust ning suurepäraseid pidurdus- ja juhitavusomadusi märjal teekattel. See rehv on samuti märkimisväärne edasiminek nii välise kui ka sisemise veeremüra osas, pakkudes mugavamat ja keskkonnasõbralikumat sõitu. Võrreldes eelmise põlvkonnaga, pakub see rehv oluliselt vaiksemat veeremist. Seega on Premitra All Season hea valik aastaringselt meeldivaks sõiduks.

hinnang
Paigaldamine

123 kliendikommentaari

4.0 tärn(i) 5-st

Kütusekulu 4.0 /5
Niiske teekate 4.0 /5
Kuiv teekate 4.0 /5
Mugavus 3.5 /5
Kvaliteet/hind 4.0 /5
Stabiilsus 4.0 /5
Müratase 3.5 /5
Eluiga 3.5 /5

Kasutajate tagasiside

Teavitame teid, et saidile jäetud arvamused läbivad kontrollprotseduuri. Arvamused on ära toodud ainult kronoloogilises järjekorras.


- Maantee - Tavaline

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe!


- Maantee - Sportlik - 5000 km

neumáticos muy buenos que ya tenía en otros vehículos, muy buen agarre en mojado, un poco ruidosos, duración correcta, muy buena relación calidad-precio, los recomiendo.


- Maantee - Tavaline

Kuu aja kasutamise järel pole nende rehvide kohta midagi halba öelda, hea veojõud märjal teel (lumel ma ei tea), kuid veidi suurem kulu. Vaatan, kui kaua need vastu peavad, ja siis otsustan, kas ostan neid uuesti või mitte.


- Kiirtee - Tavaline

Head rehvid, kohe testitud 1200 km. Vähem müra kui minu eelmised rehvid. Kohaletoimetamine võttis kauem aega kui lubatud. Eluiga veel teadmata, aga peate midagi täitma


- Maantee - Tavaline

Üldiselt hea haardumine, hea vihmaga sõites, näeme lund.


- Maantee - Tavaline - 50000 km

Väga head rehvid, vastupidavad, hea haardumine teedel, olenemata teekattest, kuid kipuvad suvel kuumuses veidi pehmeks muutuma, mis mõjutab haarduvust.


- Maantee - Tavaline - 100 km

Tere, mul on nüüd kõik neli ratast nende Maxxis Premitra neljahooajarehvidega paigas. Olen meeldivalt üllatunud nii kuival kui ka märjal teel. Minu juures on viimased 2 kuud sadanud. Käitumine on väga hea ja ka pidurdus. Müra praktiliselt puudub. Ei aja midagi ette, soovitan neid.


- Maantee - Tavaline - 500 km

Mul oli varem Maxxis rehvid. Need on samuti oodatud. Nende rehvidega pole midagi halba. Kuid toimunud oli mõningaid probleeme tarne. Tarne algas sujuvalt, kuid seejärel seisid 13 päeva ilma nähtava edasiminekuta GLS-i laos. Olen varem teinud äri Bandenleaderiga ja seal sujus tarne ilma probleemideta. Ma pean seda ettenägematuks sündmuseks.


- Maantee - Sportlik

Suurepärane hinna ja kvaliteedi suhe Isegi pikad 200 km pikkused igapäevased sõidud Ibiza jaoks pikaajaline vastupidavus Kulu hea Lumi parem kui Hankook i cept talverehvid Minu järgmine sõiduk saab neid ka. Goodyeari rehvidel on veidi vähem tarbimist. Broneeringut saab paremaks muuta, minu valitud edasimüüjal oli teine hind ega teadnud midagi sellest, aga siiski õnnestus kiiresti.


- Maastik - Tavaline

Täiesti rahul


Vaata rohkem hinnanguid

Hinda seda rehvi

Arvamuse avaldamiseks kaubamärgi Maxxis Premitra All Season AP3 kohta on teil vaja sisse logida.

LiveChat
Whatsapp Messenger