Privaatsuspoliitika & Cookies

Ettevõtte AD Tyres International SLU jaoks on väga oluline tagada teie privaatsus ning teie edastatud isikuandmete turvalisus. Privaatsuspoliitikas on kirjas, kuidas me seda teeme ja millistel võimalikel viisidel me teie sisestatud andmeid kasutame.

Käesolevas Privaatsuspoliitikas viitab „meie” Andorral registreeritud ettevõttele AD Tyres International SLU,
mille registrikood on NRT : L-711448-M ja mille registeeritud kontor asub aadressil Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra.

Antud Privaatsuspoliitika rakendub kõikidele isikuandmetele, mille sisestate veebilehele rehviliider.ee ja/või teistele AD Tyres International SLU hallatud saitidele (Veebilehed). Samuti kehtib Privaatsuspoliitika andmetele, mille te meile muul moel edastate. Oma isikuandmeid sisestades ja/või Veebilehti kasutades, nagu ka meie tooteid ja teenuseid ostes nõustute käesoleva Privaatsuspoliitika tingimustega.

Privaatsuspoliitikat tuleks lugeda koos Veebilehe tingimustega (leiate need aadressil https://www.rehviliider.ee/uldised-muugitingimused).

Kui te mingil põhjusel antud Privaatsuspoliitika tingimustega ei nõustu, palume teil veebilehelt koheselt lahkuda.

Kogume ja töötleme isikuandmeid ranges kooskõlas 2003. aasta Isikuandmete kaitse seaduse, Euroopa Parlamendi ja nõukogu eraelu puutumatust ja elektroonilist sidet käsitleva direktiivi 2003/98/EÜ ja muude asjakohaste õigusaktidega.

Kui teil on oma isikuandmete kasutamise kohta küsimusi või kommentaare, saatke meile e-mail aadressil support(at)rehviliider(dot)ee või kirjutage postiaadressil AD Tyres International SLU Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra.

Milliseid andmeid kogume ja kuidas?

Kui kasutate meie Veebilehti või võtate meiega kirja, telefoni, faksi või e-maili teel ühendust, avaldate te teatud isikuandmeid, mida võime koguda, talletada ja kasutada. Nende hulka kuuluvad teie nimi, perekonnaseis, sünnikuupäev, aadress, telefoni-, mobiili- ja faksinumber, e-maili aadress ja sõiduki andmed, nagu ka teie sooritatud ostud (mh tootepaigaldusajad ja makseinfo). Vajadusel talletame ka teie foto ja tõendi aadressi õigsuse kohta.

Võimalik, et saame teie kohta andmeid kolmandatelt isikutelt (näiteks krediidiinfo ettevõtetelt), kellel on seadusega lubatud antud teavet avaldada. Samuti võime välja uurida teie arvuti või seadme IP-aadressi. Meie server tuvastab selle automaatselt. Küpsiste abil võime koguda infot Veebilehtede külastamise ja teenuste kasutamise kohta, täpsemalt millal ja kuidas te seda teete.

Küpsised

Meie Veebilehed kasutavad küpsiseid. Küpsis on väike fail, mis koosneb üldjuhul tähtedest ja numbritest ning mille teie veebilehitseja salvestab, kui käite teatud saitidel (näiteks rehviliider.ee) või tarbite teatud teenuseid. Iga järgneva külastuse korral saadab veebilehitseja info serverile tagasi.

AD Tyres International SLU kasutatud küpsiste kontrollimine.

Teil on võimalik küpsiste kasutamist kontrollida. Võite kustutada ja blokeerida kõik meie Veebilehtede küpsised, kuid see tähendab, et saidid töötavad vaid osaliselt. Küpsiste kontrollimise kohta leiate rohkem infot https://www.aboutcookies.org/.

Kuidas me teie andmeid kasutada võime

Olles teadlik eelpoolmainitud andmete kogumisest, ("Andmed") nõustute nimetatud Andmete talletamisega ning sellega, et andmeid võime säilitada ja kasutada nii meie kui mõni kolmas osapool, kes andmeid meie eest töötleb.

Meil on õigus kasutada teie andmeid järgnevatel eesmärkidel (püsides õiguslikes raamides):

  1. Teie tellimuse ja muude meievaheliste lepinguliste kohustuste täitmiseks.
  2. Teie tellimuse kinnitamiseks.
  3. Regulaarsete teavituste saatmiseks, mis tutvustavad meie võimalusi, tooteid ja teenuseid, üritusi ning eripakkumisi (võime seda teha nii kirja, e-maili, telefoni, tekstisõnumi, piltsõnumi või faksi teel). Taolistes teavitustes võib esineda reklaami, mida saadame kolmandate osapoolte (ettevõtete või organisatsioonide) nimel. Samuti võivad teavitused põhineda teie sõidukikasutusel ja registreerimisandmetel.
  4. Turu-uuringute läbiviimiseks, mh kasutaja käitumise statistiliseks analüüsiks, mida võime jagada kolmandate osapooltega nii, et ühtegi üksikut kasutajat ei tuvastata.
  5. Isikustatud sirvimiskogemuse tagamiseks meie Veebilehtedel.
  6. Veebilehtedel teile ja teie huvidele suunatud reklaami tegemiseks.
  7. Veebilehtede ja nende kampaaniate toimivuse jälgimiseks ja parandamiseks
  8. Meie töö ja seaduslike või regulatoorsete nõuete vastavuse tagamiseks.
  9. Äridokumentide ja raamatupidamise korrashoidmiseks.
  10. Töötajate koolitamiseks.
  11. Samuti kogume andmeid järgnevatel põhjustel: Veebilehtede tehniline haldamine (et teile jääks meie Veebilehtede kasutamisest parim võimalik mulje), teadus- ja arendustöö, klienditeenindus, turundustöö ja sihtmärgistatud reklaamimine. Eelpool mainitud andmete kogumine sõltub teie valitud seadetest.
  12. Me ei müü teie Andmeid kolmandatele isikutele, et nad saaks neid oma huvides kasutada

Rakendame tehnilisi ja organisatsioonilisi turvameetmeid, et vältida teie isikuandmete kaotsiminekut ning ilma loata konsulteerimist. Teadke, et hoolimata meie suurimatest jõupingutustest teie andmete kaitsmisel, ei saa me tagada Interneti vahendusel edastatava teabe turvalisust.

Kui te ei taha, et me teie andmeid kasutaks

Kui te ei soovi, et me teie andmeid oma Ettevõttes turunduslikel eesmärkidel kasutaks või kolmandatele osapooltele edastaks, või kui te ei soovi ettevõttelt AD TYRES INTERNATIONAL SLU turundusalaseid teavitusi saada, siis kirjutage meile aadressil : AD Tyres International SLU, Turundusosakond Carrer Bonaventura Armengol num 10, AD500 Andorra la Vella, Andorra, või saatke meile e-mail : support(at)rehviliider(dot)ee. E-maili märkige oma nimi, aadress ning e-maili aadress (kui olite selle meile varem andnud) ning andke teada, millest täpsemalt loobuda soovite.

Turvalisus

Mõistame, et makseinfo turvalisus on teie jaoks väga oluline. See on tähtis ka meie jaoks. Teie internetis sooritatud maksete andmete kaitseks rakendame mitmeid meetmeid:

Kõik krediit- ja deebetkaardimaksed käivad läbi meie Makseteenuse pakkuja HIPAY, mis on Arvelduskaartide valdkonna andmekaitse standardite nõukogus akrediteeritud. HIPAY süsteemid ning protsessid on kooskõlas Arvelduskaartide valdkonna andmekaitse standardiga. Kõik kaardiandmeid sisaldavad tehingud tehakse Internetis krüpteeritud kujul, kasutades Transpordikihi turbeprotokolli (SSL protokoll), mille minimaalne tõhus krüpteerimine toimub 128 bitise sümmeetrilise võtmega.

Lisaks sellele autendib HIPAY kaardimaksed läbi pankade autentimisprogrammide Verified by Visa ja Mastercard Secure code („Turvaliste e-ostude” programmid).

Teie õigused

Teil on õigus küsida oma isikuandmetest koopiat. Selleks palume teil kirjutada eelpoolmainitud aadressil.

Uuendused

Jätame endale õiguse Privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. Sellega seoses peaksite Veebilehte regulaarselt külastama. Kasutades meie Veebilehte, nõustute parasjagu kehtiva Privaatsuspoliitikaga.

Privaatsuspoliitikat uuendati viimati 15/05/2018