Sava

Sava All Weather

Kategooria :
Sõiduauto universaal
5 hinnang
Mõõdud
43 mõõdud
Kategooria
Sõiduauto universaal
Klientide tagasiside
5 hinnang
Alates
59,99 
Laos
Tutvu mõõtudega
Turvaline tehing
Tagastamine võimalik 14 päeva jooksul
Üle 5000 paigalduspartneri
Omadused
Mõõdud
43 mõõdud
Kategooria
Sõiduauto universaal
Klientide tagasiside
5 hinnang
Kirjeldus

Uue põlvkonna 4 aastaajaline rehv, mis on ökonoomne nii eluea kui ka kütusekulu osas, tagab Sava All Weather suurepärased sooritusvõimed nii kuivadel kui ka märgadel teedel ning usaldusväärse juhitavuse lumel.

Usaldusväärsed sooritused märgadel teedel
Usaldusväärsed sooritused märgadel teedel

Sava - All Weather rehvi märgatavalt rohkem esile tõstetud Ultra-V kujundus suurendab veelgi selle vastupidavust vesiliugemisele, suurendades selle võimet tõhusalt vett sõidurajalt varem eemaldada, tagades seeläbi usaldusväärsed jõudlusnäitajad märgadel teedel.

Majanduslik rehv: pikk kasutusiga ja kütusesääst
Majanduslik rehv: pikk kasutusiga ja kütusesääst

Poliimersulamiga loodud Sava - All Weather on varustatud spetsiaalselt välja töötatud rehvimustriga, mis on eriti vastupidav kulumisele, et tagada selle pikem eluiga.
Selle võime toota vähem soojust aitab veelgi kaasa selle muutmisele ökonoomseks rehviks, kuna see tarbib seeläbi vähem kütust ja parandab seega oma energiatõhusust.

Suurepärane juhitavus lumel
Suurepärane juhitavus lumel

Varustatud mitmesuunaliste servadega, uue lainelise lamellide kujuga, mis on kombineeritud sirgete ja pikisuunaliste lamellidega, pakub rehv Sava - All Weather suurepärast juhitavust ja täiuslikku haardumist lumes.

Mõõdud
5 kliendi kommentaari
3.5 tärn(i) 5-st
Kütusekulu
4/5
Niiske teekate
3/5
Kuiv teekate
4.5/5
Mugavus
3.5/5
Kvaliteet/hind
4.5/5
Stabiilsus
3/5
Müratase
4.5/5
Eluiga
3.5/5
Hinda seda toodet

Jagage oma kogemusi teiste klientidega.

Kirjuta kliendi kommentaar
Kasutajate tagasiside

Teavitame teid, et saidile jäetud arvamused läbivad kontrollprotseduuri. Arvamused on ära toodud ainult kronoloogilises järjekorras.


Arvustus autorilt Schrauber
3/5

Seni väga rahul. Ainult 1000 km sõitnud. Meelsasti uuesti

Tee profiil: Maantee - Sõidustiil: Tavaline - Sõiduk: Ford Fiesta
Arvustus postitatud 09.11.23 autorilt Schrauber pärast ostukogemust 10.10.23 Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 09.11.23 autorilt Schrauber pärast ostukogemust 10.10.23 - Vaata originaali (saksa) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Arvustus autorilt Jelka.azman
4/5

Olen need rehvid esimest korda ostnud ja seni olen väga rahul.

Tee profiil: Linn - Sõidustiil: Tavaline - Sõiduk: Dacia - Läbisõit km: 161000 km
Arvustus postitatud 03.07.23 autorilt Jelka.azman pärast ostukogemust 01.06.23 Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 03.07.23 autorilt Jelka.azman pärast ostukogemust 01.06.23 - Vaata originaali (sloveeni) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Arvustus autorilt Paja
3/5

Ma soovitan. Turvaline makse koos tarneega.

Tee profiil: Linn - Sõidustiil: Tavaline
Arvustus postitatud 21.09.22 autorilt Paja pärast ostukogemust 21.08.22 Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 21.09.22 autorilt Paja pärast ostukogemust 21.08.22 - Vaata originaali (tšehhi) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Arvustus autorilt nucerien41
3/5

Esimese kogemusega olen selle teenusega rahul, kavatsen seda hetkel taas uuendada.

Tee profiil: Linn - Sõidustiil: Tavaline - Sõiduk: Clio - Läbisõit km: 51000 km
Arvustus postitatud 06.01.22 autorilt nucerien41 pärast ostukogemust 07.12.21 Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 06.01.22 autorilt nucerien41 pärast ostukogemust 07.12.21 - Vaata originaali (prantsuse) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Arvustus autorilt Le janisssire
3/5

Väga meeldivalt üllatunud selle toote kvaliteedist, mis on valmistatud Saksamaal ja kuulub Goodyeari gruppi. Sõitsin sellega Balkani lumistel mägedel... täiuslik... soovitan seda...

Tee profiil: Kiirtee - Sõidustiil: Tavaline - Sõiduk: Toyota rav 4 2.0 essence - Läbisõit km: 7000 km
Arvustus postitatud 23.01.21 autorilt Le janisssire pärast ostukogemust Ei kohaldata Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 23.01.21 autorilt Le janisssire pärast ostukogemust Ei kohaldata - Vaata originaali (prantsuse) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Jätkake sirvimist ilma nõusolekuta >
Teave küpsiste ja muude jälgijate kohta
Rehviliider.ee (AD TYRES) ja tema partnerid (Google, Hotjar, Microsoft) kasutavad küpsiseid ja muid jälgijaid (Web Storage) saidi nõuetekohase töötamise tagamiseks, saidil navigeerimise lihtsustamiseks, statistiliste mõõtmiste tegemiseks ja reklaamikampaaniate isikupärastamiseks. Küpsised ja muud jälgijad salvestatakse teie seadmesse ja võivad sisaldada isikuandmeid. Me ei paiguta ühtegi küpsist ega muud jälgijat teie seadmesse ilma teie vaba ja teadliku nõusolekuta, v.a need, mis on vajalikud saidi nõuetekohaseks töötamiseks. Me säilitame teie valiku 6 kuuks. Te võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, minnes küpsiste ja muude jälgijate lehele. Te saate saidi kasutamist jätkata ilma andmata nõusolekut küpsiste ja muude jälgijate teie seadmesse paigutamiseks. Keeldumine ei takista juurdepääsu teenustele AD TYRES. Lisateabe saamiseks vaadake küpsiste ja muude jälgijate lehte.
Küpsiste isikupärastamine
Tekkis viga. Palun proovige uuesti või võtke meiega ühendust, kui viga ei leia lahendust.