Vredestein

Vredestein Comtrac 2 All Season

Kategooria :
Kaubik universaal
2 hinnang
Mõõdud
2 mõõdud
Kategooria
Kaubik universaal
Klientide tagasiside
2 hinnang
Alates
163,89 
Laos
Tutvu mõõtudega
Turvaline tehing
Tagastamine võimalik 14 päeva jooksul
Üle 5000 paigalduspartneri
Omadused
Mõõdud
2 mõõdud
Kategooria
Kaubik universaal
Klientide tagasiside
2 hinnang
Kirjeldus

Vredesteini Comtrac 2 All Season parandab oluliselt oma eelkäija jõudlust. Pidurdusteekond 80 km/h kiirusel on märjal teekattel vähenenud 11,70 meetrit. See on ka stabiilsem ja kulumiskindlam.

Mõõdud
2 kliendi kommentaari
4 tärn(i) 5-st
Kütusekulu
4/5
Niiske teekate
3.5/5
Kuiv teekate
4/5
Mugavus
4/5
Kvaliteet/hind
4.5/5
Stabiilsus
4.5/5
Müratase
4.5/5
Eluiga
4/5
Hinda seda toodet

Jagage oma kogemusi teiste klientidega.

Kirjuta kliendi kommentaar
Kasutajate tagasiside

Teavitame teid, et saidile jäetud arvamused läbivad kontrollprotseduuri. Arvamused on ära toodud ainult kronoloogilises järjekorras.


Arvustus autorilt moimeme24
4/5

Hea mainega rehvid, kõik tingimused on täidetud, kuid miks sain 2017. aasta rehvid? Kas see pole liiga vana rehvi jaoks? Aitäh

Tee profiil: Maantee - Sõidustiil: Ökonoomne - Sõiduk: vito - Läbisõit km: 100 km
Arvustus postitatud 16.06.21 autorilt moimeme24 pärast ostukogemust 17.05.21 Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 16.06.21 autorilt moimeme24 pärast ostukogemust 17.05.21 - Vaata originaali (prantsuse) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Arvustus autorilt Miloslav S
3/5

Kvaliteetsed aastaringid. Vähem tarbimist võrreldes tavaliste talverehvidega. Üllatavalt pole need eriti mürarikkad. Mul oli juba 3 aastat Vredsteini teistsugune aastaringne rehv ja kuna olin nendega rahul, ostsin need.

Tee profiil: Maantee - Sõidustiil: Ökonoomne - Sõiduk: SUV - Läbisõit km: 2000 km
Arvustus postitatud 29.05.17 autorilt Miloslav S pärast ostukogemust Ei kohaldata Tõlgitud arvustus, mis on postitatud 29.05.17 autorilt Miloslav S pärast ostukogemust Ei kohaldata - Vaata originaali (tšehhi) vaata tõlgitud versiooni (eesti)
Kas te ostaksite veelkord samad rehvid? Jah
Jätkake sirvimist ilma nõusolekuta >
Teave küpsiste ja muude jälgijate kohta
Rehviliider.ee (AD TYRES) ja tema partnerid (Google, Hotjar, Microsoft) kasutavad küpsiseid ja muid jälgijaid (Web Storage) saidi nõuetekohase töötamise tagamiseks, saidil navigeerimise lihtsustamiseks, statistiliste mõõtmiste tegemiseks ja reklaamikampaaniate isikupärastamiseks. Küpsised ja muud jälgijad salvestatakse teie seadmesse ja võivad sisaldada isikuandmeid. Me ei paiguta ühtegi küpsist ega muud jälgijat teie seadmesse ilma teie vaba ja teadliku nõusolekuta, v.a need, mis on vajalikud saidi nõuetekohaseks töötamiseks. Me säilitame teie valiku 6 kuuks. Te võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, minnes küpsiste ja muude jälgijate lehele. Te saate saidi kasutamist jätkata ilma andmata nõusolekut küpsiste ja muude jälgijate teie seadmesse paigutamiseks. Keeldumine ei takista juurdepääsu teenustele AD TYRES. Lisateabe saamiseks vaadake küpsiste ja muude jälgijate lehte.
Küpsiste isikupärastamine
Tekkis viga. Palun proovige uuesti või võtke meiega ühendust, kui viga ei leia lahendust.