130/70 B18 63H TL/TT, Front - Muuda

Michelin Commander III Touring 130/70 B18 63H TL/TT, Front

Kategooria : Maantee / Sport
4.5 /5 (16 hinnang)
Michelin Commander III Touring 130/70 B18 63H TL/TT, Front
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 179,58

Omadused

Tootja Michelin
Mudel Commander III Touring
Mõõt 130/70 B18 63H
Muuda seda mõõtu
Eripära TL/TT, Front
Kategooria
Maantee / Sport
Hinnang
4.5 /5 (16 hinnang)

Kirjeldus

Michelin on olnud Harley-Davidsoni eelistatud partner alates 2008. aastast ja Milwaukee tootja mootorrattad on seetõttu varustatud mõlema kaubamärgi logoga rehvidega! Tänu sellele partnerlusele on Michelinil olnud võimalus omandada kogemusi sellist tüüpi mootorrataste eripäraste kasutusviiside osas, mille puhul olulisimad kriteeriumid on pikaealisus, järkjärguline käitumine ja haardumine märjal teekattel. Uue Commander III-ga, mis on erinev sõltuvalt sellest, kas see on mõeldud Cruiser või Touring sõidukitele, on see esimene kord, kui Michelin jagab oma pakkumist.

Uued Michelin Commanderid on mõlemal juhul varustatud 100% ränidioksiidist kummiseguga, mis soodustab haardumist, eriti märjal pinnasel. Selle vastupidavus on suurem kui Commander II-l. Enamik mõõtmeid on "sametise" välimusega, lisades seeläbi "kõrgema kvaliteedi" ilme, mis sobib varustatud masina stiiliga. Rääkimata sellest, et Commander III on varustatud lisalõigetega (3% rohkem lõikepinda kui Commander II). Uued Michelin Commander III on saadaval laias valikus suurustes 16 kuni 21 tolli esirehvi jaoks ja 15 kuni 17 tolli tagumise rehvi jaoks.

hinnang
Paigaldamine

16 kliendikommentaari

4.5 tärn(i) 5-st

Eluiga 4.5 /5
Niiske teekate 4.0 /5
Kuiv teekate 5.0 /5
Mugavus 4.5 /5
Kvaliteet/hind 4.0 /5
Stabiilsus 4.0 /5
Müratase 4.5 /5
Soojenemisaeg 4.5 /5

Kasutajate tagasiside

Teavitame teid, et saidile jäetud arvamused läbivad kontrollprotseduuri. Arvamused on ära toodud ainult kronoloogilises järjekorras.


- Maantee - Sportlik - 400 km

Tõlkimatu kliendiülevaade.


- Maantee - Tavaline - 15000 km

Olen proovinud mitmeid tootjaid, kuid see Michelin on parim, mida sellel mootorrattal näidata sain. Ta ei petnud mind kunagi, vastupidi, ja kõik teavad, et asfaldil on katastroof, kuid siin pole mingeid probleeme, ta haarab kinni ja tunnete end turvaliselt. Isiklikult soovitan ma seda üsna rasketeks mootorratasteks, proovige ja näete. See muudab tõesti teie sõidunaudingu, mis oli minu puhul juba esimeste kilomeetrite järel. Tehke oma kogemusi, kuid minu jaoks on see Michelin, alati Michelin.


- Kiirtee - Tavaline

Suurepärased rehvid


- Maantee - Tavaline

Ma panin selle just üles, testisin seda nädalavahetusel ja sõitsin 1000 km, veidi libe vihmas, aga kuiv on super.


- Maantee - Tavaline - 12000 km

Tere, Rehv ostetud augustis 2022, veel vähe kasutatud. Hetkel on kõik korras. Mul oli Dunlop, aga sellest ajal ei olnud saadaval. Muidu on see parim hind, mille sain võrreldes teiste saitidega.


- Mägitee - Tavaline

Väga meeldiv rehv igas mõttes


- Maantee - Tavaline - 10000 km

Väga hea rehv, mis on HD jaoks heaks kiidetud. Oli laos olemas ja tarne oli tõesti väga kiire. Hea kulgemine, nagu olema peaks. Aitäh.


- Maantee - Tavaline - 21000 km

Vihmas ei ole see midagi väärt. Suured ehmatused! Ma vahetan kaubamärki, liiga riskantne...


- Maantee - Sportlik

Tipptop-rehvid


- Kiirtee - Sportlik - 600 km

Suurepärane rehv uskumatu haardega ma ostan selle uuesti, kui see kulub ja teenindus juhtivates rehvides maksimaalne tähelepanu kliendile jätkan ostmist aitäh


Vaata rohkem hinnanguid

Hinda seda rehvi

Arvamuse avaldamiseks kaubamärgi Michelin Commander III Touring kohta on teil vaja sisse logida.

LiveChat
Whatsapp Messenger