120/70 R18 59V M+S, Front - Muuda

Pirelli Scorpion Rally STR 120/70 R18 59V M+S, Front

Kategooria : Trail
4.0 /5 (107 hinnang)
Pirelli Scorpion Rally STR 120/70 R18 59V M+S, Front
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 130,59

Omadused

Tootja Pirelli
Mudel Scorpion Rally STR
Mõõt 120/70 R18 59V
Muuda seda mõõtu
Eripära M+S, Front
Kategooria
Trail
Hinnang
4.0 /5 (107 hinnang)

Kirjeldus

Pirelli Scorpion Rally STR 120/70 R18 59V (M+S, Front) mootorratta rehv sobib teede, endurode jaoks, nii ON kui ka OFF road sõitudeks. Tehnoloogilised uuendused pakuvad haarduvust, stabiilsust suurel kiirusel, juhitavust teedel ja haarduvust igas sõiduolukorras. Uus koostis, mis sisaldab suures koguses ränidioksiidi, pakub suuremat haarduvust kuivadel ja märgadel pindadel, suuremat stabiilsust ja vastupidavust kulumisele pikema eluea tagamiseks. Rehvi kontuuri laiuse ja pikkuse suurendamine loob laiema kontaktala parema stabiilsuse tagamiseks. Blokid on pikemad ja laiemad ning iga naastude rea vaheline pikkus on vähendatud, et suurendada kontaktala, ilma et see mõjutaks maastikul sõitmise haarduvust.

hinnang
Paigaldamine

107 kliendikommentaari

4.0 tärn(i) 5-st

Eluiga 3.5 /5
Niiske teekate 4.0 /5
Kuiv teekate 4.0 /5
Mugavus 4.0 /5
Kvaliteet/hind 4.5 /5
Stabiilsus 4.5 /5
Müratase 3.5 /5
Soojenemisaeg 4.0 /5

Kasutajate tagasiside

Teavitame teid, et saidile jäetud arvamused läbivad kontrollprotseduuri. Arvamused on ära toodud ainult kronoloogilises järjekorras.


- Maantee - Tavaline - 250 km

Esimesel kokkupuutel rehviga tundsin, et esiosa on veidi vähem terav, tõenäoliselt sellepärast, et olin harjunud MT 60-ga, siis oli kohanemine lihtne. Mulle meeldib haarduvus, kuid parema arvamuse saamiseks pean rohkem kilomeetreid läbima.


- Maastik - Tavaline - 10000 km

Rehv näitas end TETi Albaanias suurepäraselt. Samuti saab rehv suurepäraselt hakkama edasi-tagasi sõidul asfaltkattega teedel!!!


- Maastik - Tavaline - 1000 km

Suurepärane, mul oli kahtlusi Michelin rehvide suhtes, aga ma ei kahetse... nad haaravad tõesti hästi. Vaatame, kui kaua nad vastu peavad, sest kumm tundub pehme.


- Maantee - Tavaline - 9000 km

Suurepärane rehv. Hea segu kergeks maastiku- ja maanteesõiduks. Nagu selle mustri puhul oodata, üsna vali veeremismüra.


- Maastik - Sportlik

Suurepärane rehv. Probleemideta teel, väga hea märjal teel (olen selles osas alati väga paranoiline) ja tavaliselt korralik kõvakattevälisel teel. Ma ei ole maastikusõidu fänn, ma ei tunne maastikku 100%, kuid see on suurepärane rehv kõigile, kes armastavad oma enduroga kõikjal sõita. Tagumine kulumiskindlus 11 tkkm


- Maastik - Sportlik - 7200 km

See rehv oli teel hea - see haaras hästi ja kestis hästi. Bridgestone AT41 oli märjal parem, kuid ei kestnud nii kaua (5000). See STR oli suur pettumus maastikul - haardumine edasiliikumiseks oli hea, kuid lateraalne haardumine oli kohutav (mis on loogiline, kui vaadata disaini). Sellepärast ma seda uuesti ei osta. Proovin järgmisel korral Michelin Anakee.


- Maantee - Sportlik - 8000 km

Olen üsna pettunud. Mitte midagi rehvi endaga seoses, vaid Reifen Leaderi klienditeenindusega. Ma ei oodanud, et nad saadaksid mulle juba 2 aastat vana rehvi !!!!! Regulaarsele kliendile on see äärmiselt pettumustvalmistav.


- Maantee - Sportlik - 12000 km

Erakordne läbisõit, olen just kahe aastaga jõudnud 12000 km. Suurepärane haardumine nii kuivadel kui märgadel teedel ja võimaldab teil üsna hõlpsalt maanteedelt kõrvale sõita.


- Maantee - Sportlik - 10000 km

Rehv on absoluutselt uskumatu. Panin selle üleöö. Panin selle meie Albaania tuurile. Käsitsemine on tõeliselt lahe. Täis koormusega ja kaaslasega (kokku 410 kg) pole probleeme. Lihtsalt läheb. Kuid tagumise rehvi eluiga pole kahjuks nii muljetavaldav. Pärast 4900 km oli mul juba kerge peavalu. Olen nüüd 6000 km. Ikka mega kuivaks. Kuidas see vihma käes välja näeb (nüüd) seda ma veel näen. Ma võin seda ainult soovitada. Ostan selle uuesti, Pirelli STR.


- Maantee - Sportlik - 6500 km

Rehv omab head haardumust märjal asfaldil. Siiski kuivades tingimustes kiirendades kurvides jõuab see kiiresti haardumispiirideni, nii et veojõukontroll peab sekkuma kõigis sõidurežiimides.


Vaata rohkem hinnanguid

Hinda seda rehvi

Arvamuse avaldamiseks kaubamärgi Pirelli Scorpion Rally STR kohta on teil vaja sisse logida.

LiveChat
Whatsapp Messenger