185/65 R14 86T - Muuda

Nokian iLine 185/65 R14 86T

Kategooria : Sõiduauto suvi
C C B 68 dB
4.5 /5 (21 hinnang)
Nokian iLine 185/65 R14 86T
Nokian 185/65 R14 86T
68
Nokian iLine 185/65 R14 86T
C C B 68 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 74,59

Omadused

Tootja Nokian
Mudel iLine
Mõõt 185/65 R14 86T
Muuda seda mõõtu
Euroopa hinded
C C B 68 dB
Kategooria
Sõiduauto suvi
Hinnang
4.5 /5 (21 hinnang)

Kirjeldus

Nokiani iLine 185/65 R14 86T võitis parima rehvi auhinna 2013. aastal Saksamaal ajakirjade Auto Test ja Auto Bild korraldatud konkursil. Rehvi suureks eeliseks on kasutatavus igas kliimas ning seejuures on tagatud ülimalt hea haarduvus ja sõidumugavus. Väike kütusekulu ja vaikne veeremine muudavad selle rehvi asendamatuks.

Kirjeldus
hinnang
Paigaldamine

TSEMENTI INFO

TSEMENTI INFO
Info ala, mis asub Nokiani rehvi küljel, suurendab ohutust, kuvades asukoha ja rõhu näitajaid. Nii saab märkida asukoha rehvide vahetamise ajal, samuti õige täispuhumise rõhu. Uus teave on isegi salvestatav sellesse alasse, see on poldide pingutusmoment sulamvelgedel. Enamik UHP spordirehve on paigaldatud alumiiniumvelgedele, mille puhul poldide pingutamine nõuab suuremat tähelepanu. See on suurenenud turvalisus kasutajale, kuna poldid tuleb pingutada õige momendiga ja need tuleb uuesti pingutada iga 100 või 200 kilomeetri järel.

VENTURI VAOD

VENTURI VAOD
Veevool muutub kiiremaks õlapealsete plaatide vahel olevate soonide tõttu, eriti kohtades, kus need ahenevad, mis suurendab oluliselt vee äravoolu tõhusust rehvi ja tee vahel kinni jäänud veest.

PUHASTATUD ÕLID

PUHASTATUD ÕLID
Nokian Tyres'is kasutatakse iga rehvi puhul ainult puhastatud õlisid ja tootmisprotsess ei hõlma mingil hetkel toksilisi või kantserogeenseid kemikaale. Ökoloogiliste näitajate poolest juhtiv rehvitootja, Nokian on eestvedaja madala aromaatsusega puhastatud õli kasutamisel. Ometi on selle ohutusnäitajad, eriti rehvi haardumine märjal pinnal, suurepärased olenemata aastaajast.

KULUMISE JA VEEPEAL LIUGLEMISE NÄIDIK

KULUMISE JA VEEPEAL LIUGLEMISE NÄIDIK
Rehv sisaldab kulumisnäidikut (DSI), mis võimaldab teada saada selle soonte jääksügavust. See näidik koosneb rehvi jooksupinnale kirjutatud millimeetrites numbritest. Mida rohkem jooksupind kilomeetrite jooksul kulub, seda rohkem need numbrid kustuvad. Rehvil on teine näidik, mis annab teavet vesiliu ohtude kohta. Tilgake on paigutatud keskmisele plokile 4 mm sügavusest soonest. Kui see tilk on kummi kulumise tõttu kustunud, on aeg rehvid välja vahetada, kuna vesiliu oht on suur.

PEAMISED SILEDAD SOONED

PEAMISED SILEDAD SOONED
Rehvi peamised sooned on silutud, mis annab sellele lisaks elegantsusele suure võime tõhusalt teel olevat vett eemaldada. Ribide sooned, mis avanevad nendele peamistele libisevatele soontele, suurendavad rehvi üldist soonde mahtu ja aitavad vastu seista vesiliu tekkimise võimalusele.
LiveChat
Whatsapp Messenger