225/60 R18 104W XL, 3PMSF - Muuda

Nokian Seasonproof SUV 225/60 R18 104W XL, 3PMSF

Kategooria : 4x4 universaal
C B A 69 dB
4.0 /5 (26 hinnang)
Nokian Seasonproof SUV 225/60 R18 104W XL, 3PMSF
Nokian 225/60 R18 104W XL
69
Nokian Seasonproof SUV 225/60 R18 104W XL, 3PMSF
C B A 69 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 201,48

Omadused

Tootja Nokian
Mudel Seasonproof SUV
Mõõt 225/60 R18 104W
Muuda seda mõõtu
Eripära XL, 3PMSF
Euroopa hinded
C B A 69 dB
Kategooria
4x4 universaal
Hinnang
4.0 /5 (26 hinnang)

Kirjeldus

Täiuslik lahendus juhtidele, kes ei soovi oma rehve regulaarselt vahetada, Nokian Seasonproof SUV on optimaalne igal aastaajal ja pakub suurt turvalisust.
Usaldusväärne lumistel ja mudastel päevadel ning pakkudes veatut jõudlust ja väga lõõgastavat sõitu suvel, on see aastaringne rehv vastupidav.

Kirjeldus
hinnang
Paigaldamine

Rehvi kulumise indikaator

Rehvi kulumise indikaator
Nokian Seasonproof SUV rehv on varustatud süsteemiga, mis hoiatab autojuhti vajadusest rehve vahetada. Seda süsteemi, mida nimetatakse kulumisnäidikuks, näitab järelejäänud kummi sügavust millimeetrites ja numbrid tuhmuvad järk-järgult, kui rehv kulub. Talvehooaja ohutuse tagamiseks on soovitatav, et rehvi sooned oleksid 4 kuni 5 millimeetri paksused. Niikaua kui rehvil on vähemalt 4 millimeetri paksune soon, püsib lumehelbe ikoon nähtav. Kui see ikoon pole enam nähtav, tähendab see, et on aeg rehvid vahetada, et säilitada ohutud sõidutingimused.

Stabiilsus ja juhitavus mitmekülgseks kasutamiseks linnamaasturitel

Stabiilsus ja juhitavus mitmekülgseks kasutamiseks linnamaasturitel
Nokian Seasonproof SUV õlapiirkonnad on spetsiaalselt kohandatud kasutamiseks maasturitel (SUV).
Plokkide tugi rehvimustril tagab stabiilsuse, samas kui keskosa, mis on varustatud kohandatud rihmaplokkide ja lamellidega, pakub optimaalseid jõudlusnäitajaid, olenemata ilmastikutingimustest.
Autojuhtide jaoks tähendab see stabiilsustunnet teel, samuti täpset juhitavust vihmaga märgadel või talvel lumistel teedel.

Concept Season Sense

Concept Season Sense
Nokiani innovatsioon Season Sense ühendab endas kolm tehnilist edasiminekut, et optimeerida rehvide jõudlust: spetsiifiline lamellimise tehnika, suunatud mustriga veeremispind ja edasiarendatud kummisegu. Need omadused võimaldavad suuremat kohanemisvõimet ja turvalisust lumel ja märgadel pindadel. Nokian on välja töötanud multifunktsionaalse lamellimise ja suunatud veeremispinna mustri, et neid vajadusi rahuldada. Uute "aastaringsete" vee eemaldamise kanalite disain soodustab vee ja muda eemaldamist, samas kui ränidioksiidi lisamine kummisegusse tagab suure vastupidavuse, optimaalse haarduvuse märgadel pindadel ja väiksema veeretakistuse.

Suve jõudlus ja talvine turvalisus

Suve jõudlus ja talvine turvalisus
Rekonstrueeritud rehvimustri disain optimeerib jõudlust suvehooajaks. Märkimisväärseid parandusi on näha nii märjal kui kuival teekattel pidurdamisel, tänu spetsiaalselt loodud soonedele, mis vähendavad peatumiseks vajalikku vahemaad ja suurendavad kurvisõidu ohutust, pakkudes rohkem haardumist ja kontrolli. Lisaks tagavad lume jaoks mõeldud elemendid, mis on paigutatud rehvimustri sektsioonide vahele, parema haarduvuse lumel, nii pidurdamisel kui kiirendamisel, ning suurendavad ohutust sõites värskel lumel või erinevatel pehmetel pindadel.
LiveChat
Whatsapp Messenger