195/50 R15 82H 3PMSF - Muuda

Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF

Kategooria : Sõiduauto universaal
F C 72 dB
4.5 /5 (9 hinnang)
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
72
Uniroyal Allseasonexpert 195/50 R15 82H 3PMSF
F C 72 dB
laos

Tasuta kohaletoimetamine alates 72h

Tükihind 123,09

Omadused

Tootja Uniroyal
Mudel Allseasonexpert
Mõõt 195/50 R15 82H
Eripära 3PMSF
Euroopa hinded
F C 72 dB
Kategooria
Sõiduauto universaal
Hinnang
4.5 /5 (9 hinnang)

Kirjeldus

Uniroyali tootja esitleb oma rehvi Allseasonexpert 195/50 R15 82H (3PMSF), mis on tõhus rehv, mis ühendab turvalisust ja mugavust igas olukorras. See rehv on loodud toimima vihmastes tingimustes, tagades suurepärase juhitavuse. Samuti on see väga usaldusväärne lumes.

Kirjeldus
hinnang
Paigaldamine

Kulumine ja kasutuskulud

Kulumine ja kasutuskulud
Selleks, et oma kulusid maksimaalselt vähendada, valige aastaringsed rehvid, mis säästavad teid kahe suve- ja talverehvide komplekti ostmisest ja hoiustamisest. Samuti tuleb arvestada, et kui sõidate aastas vähem kui 10 000 km, ei ole iga hooaja rehvide vahetamine kasumlik, kuna need muutuvad 5 või 6 aasta pärast pehmeks, tuleb need asendada isegi kui nende kulumine on mõõdukas. Õnneks tagavad AllSeasonExport rehvid tänu nende kulumiskindlale kummile optimaalse jõudluse aastaringselt.

Vee peal libisemine

Vee peal libisemine
Struktureeritud, et vastu seista vesiliuglemisele vihmase ilmaga sõitmise ajal, on rehv AllSeasonExpert varustatud suunaga profiiliga. Tänu oma laiale pikisuunalisele soonikule tagab see vee ja sulanud lume eemaldamise ning pakub seeläbi paremat sõidumugavust märgadel teedel.

Mugavus

Mugavus
Loodud pakkuma järjepidevat ja ühtlast kulumist, on see rehv mõeldud spordiautodele mõeldud suunaga profiiliga. Pakkudes mugavust ja vaikset töötamist igas olukorras, tagab see teile erakordse juhitavuse ja haarduvuse, eriti suurtel kiirustel.

Haardumine

Haardumine
Üha enam Euroopa riike nõuab talverehvide kohustuslikku paigaldamist. Kuid mida teha, kui sõidate väikese autoga, elate suhteliselt leebes kliimas või lihtsalt ei sõida piisavalt, et õigustada oma rehvide hooajalist vahetamist? Meie AllSeasonExpert rehvidel on nii M + S indeksid kui ka mäe / lume sümbolid, nii et neid peetakse talverehvideks, isegi kui need on ette nähtud 4 aastaajaks kasutamiseks.
LiveChat
Whatsapp Messenger